Mode is niet (leef)tijdgebonden

In Nieuwleusen, tegenover de grote Markt, in de Weth. Nijboerstraat, vind je Willems Mode. 750 m2 winkelplezier voor jong en oud en voor hem en haar. De auto kun je voor de deur parkeren. Gratis, altijd prettig! Bij binnenkomst word je begroet door een gezellig team dames onder leiding van Marcel en Jolanda Gerrits, de huidige eigenaren en alweer de derde generatie

Willems Mode is sinds 1952 op de huidige plek gevestigd. Drie jaar eerder, in 1949, startte oprichter Hendrik Willems, samen met zijn vrouw, een textielzaakje aan de Benedenvaart in Balkbrug. Op zijn fiets, met koffers vol textiel en fournituren, trok hij erop uit om zijn koopwaar aan de man te brengen. De eerste 'zaak' van Willems bevond zich in de voorkamer van zijn woning. De klanten kwamen in die tijd gewoon achterom. Na drie jaar vond Hendrik het tijd voor een écht winkelpand en verhuisde hij zijn winkel naar Nieuwleusen. In 2001 namen kleinzoon Marcel en diens echtgenote Jolanda de zaak over en verbouwden haar in 2009 tot de huidige grote modewinkel.

De bovenverdieping huisvest de jonge modieuze merken, waar je de nieuwste en laatste trends op modegebied vindt. Ook is hier een grote afdeling met lingerie en nacht- en onderkleding, waar vooral de dames terechtkunnen voor een ruim assortiment lingerie en bh's met een goede pasvorm, waarbij ze professioneel advies krijgen van het personeel. Op de benedenverdieping vind je een uitgebreide herenlijn, van jong tot klassiek. Voor de mannen ook genoeg keuze uit verschillende bekende modieuze merken. Ook de man die zakelijk gekleed moet gaan, of die op zoek is naar een trouwkostuum, komt hier volop aan zijn trekken.

Aangevuld met een ruim assortiment sokken, stropdassen en bijpassende schoenen, gaan zij perfect gekleed de deur uit. De dames vinden op de benedenverdieping tevens een ruim scala damesmode, van jong tot klassiek, met een heel breed modebeeld. Oma, mam, dochter of kleindochter, elke leeftijds- en doelgroep vindt hier de passende outfit. Al die klanten worden ook via de social media op de hoogte gehouden van de nieuwste modetrends en acties. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie aan de gezellige klantenstamtafel sluit je een bezoek aan de gezelligste en mooiste modezaak van Nieuwleusen af.

"Naast de kleding staat altijd de koffie klaar. Gezelligheid is natuurlijk ook belangrijk."

Willems Mode vind je hier